Печено филе по испански

Rositsa IvanovaRositsa IvanovaДарт Вейдър36697293
28/05/2017
"Стилно и вкусно - така ще готвим днес "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо654
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете магданоза, лука и киселите краставички ситно. Овкусете ги със сол и пипер, разбъркайте добре и разпределете половината смес на дъното на намазнена тавичка.

Отгоре сложете телешкото филе, което може да замените с говеждо. Покрийте отгоре с останалата смес и сложете да се изпече, като го залеете с бульона.

По време на печенето от време навреме обливайте месото със соса от печенето - за около 1 час трябва да е готово.

Поднесете телешкото филе, нарязано на филийки, като го залеете със соса. Може да гарнирате с пържени картофи, макарони или картофено пюре.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар