Печено филе по испански

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Администратор
2965906
Печено филе по испански2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
70 мин.
Порции
5
"Стилно и вкусно - така ще готвим днес"

Необходими продукти

  • магданоз - 1 връзка
  • лук - 2 глави
  • кисели краставички - 3 бр.
  • телешко месо - 500 филе
  • бульон - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете магданоза, лука и киселите краставички ситно. Овкусете ги със сол и пипер, разбъркайте добре и разпределете половината смес на дъното на намазнена тавичка.

Отгоре сложете телешкото филе, което може да замените с говеждо. Покрийте отгоре с останалата смес и сложете да се изпече, като го залеете с бульона.

По време на печенето от време навреме обливайте месото със соса от печенето - за около 1 час трябва да е готово.

Поднесете телешкото филе, нарязано на филийки, като го залеете със соса. Може да гарнирате с пържени картофи, макарони или картофено пюре.

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: