Тутманик със сода

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
579
959
475
15/03/2017
"Сигурни сме, че този тутманик е вкусен и студен, но досега не се е случвало да изстине - изяжда се топъл-топъл "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо35 563
  • Преглеждания за месеца1048
  • Преглеждания за седмицата27
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбока купа разбиваме яйцата и прибавяме олиото и киселото мляко с шупналата сода. Постепенно прибавяме брашното и солта и размесваме добре, добавяме натрошеното сирене.

В тава застлана с хартия за печене разпределяме сместа и с намазнена лъжица заглаждаме. Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна до зачервяване, за около 40-50 минути.

Вадим тутманика и го намазваме още докато е топъл с масло.

Комплект от три кръгли тави от неръждаема стомана - 28см, 32см и 36см-24%
Приготвяй си тази рецепта в:
Комплект от три кръгли тави от неръждаема стомана - 28см, 32см и 36см
25.00 лв.
18.99 лв.
Виж ››

Комплект от 3 кръгли тави, която всяка домакиня би посрещнала с отворени обятия. С възможност за приготвяне и съхранение за малко или по-голямо количество храна.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар