Шкембе със зеленчук

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
446
375
14/12/2012
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо975
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително шкембето се измива много добре. Нарязва се на дребно и се вари с подправките в продължение на 30 мин.

Подготвеният зеленчук и картофите се нарязват на едри кубчета, прибавят се към нарязаното шкембе и ястието се вари на тих огън със затворен капак.

Преди поднасяне се поръсва с магданоз.

Шкембето може да се поднесе и студено подправено с горчица.

Дълбок тиган с каменно покритие 24 см.-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие 24 см.
23.00 лв.
17.71 лв.
Виж ››

Няма да излезете от кухнята, когато тиганът с каменно покритие попадне в нея. Готвенето на всякакви ястие е по-здравословно, лесно и вкусно. Дълбокият тиган има и термоизолираща дълга дръжка за още по-голям комфорт при употреба.

Рейтинг

5 3
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар