Телешки стек със зелен пипер

28/07/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо492
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • телешки стек - 4 парчета по 200 г
  • зелен пипер - 1/2 ч.ч. ситно счукан
  • бульон - 250 мл месен
  • готварска сметана - 100 мл
  • олио - 5 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подсушеното месо овалваме много добре в пипера и го запържваме в сгорещеното олио за кратко, за да стане хрупкаво отвън и сочно отвътре.

Кипваме сметаната с бульона и изчакваме да се сгъсти соса, посоляваме.

Сервираме стековете полети със сос и гарнитура по избор.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар