Начин на приготвяне
Съвсем леко начукайте телешките стекове и ги овкусете със сол и черен пипер. Намажете ги с олио и ги изпечете до готовност върху умерено загрята плоча или скара.
Около 5 минути преди края на печенето ги намажете обилно с горчица и от двете страни.
Докато стековете се пекат на скарата, сложете боба да се вари. Когато се свари напълно го отцедете. Загрейте останалото олио и запържете ситно нарязания лук до златисто.
Към него добавете отцедения боб и половината от кетчупа и чили соса. Задушавайте 10 минути на тих огън под похлупак.
Смесете останалите кетчуп и чили сос и ги запържете за кратко в отделен съд. Поднесете телешките стекове с малко от запържения сос и гарнитура от боб. Преди поднасяне поръсете обилно с магданоз.