Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребърца»Американски сладки ребърца

Американски сладки ребърца

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k970957
Американски сладки ребърца1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
5
"Не може да отречете, че американците разбират от приготвяне на топящи се в устата ребърца Ето и поредното доказателство"

Необходими продукти

  • свински ребра - 1.5 кг
  • мед - 2 с.л. течен
  • олио - 2 с.л.
  • соев сос - 1 с.л.
  • джинджифил - 1/2 ч.л. на прах
  • горчица - 1/2 ч.л. на прах
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посоленото и поръсено с черен пипер месо поставяме в тава за печене.

В купа смесваме останалите съставки, разбъркваме добре и с получения сос намазваме старателно месото.

Печем ребрата в предварително разгрята на 180 градуса фурна, като на всеки 10 минути ги мажем отново със соса.

Готовите ребра нарязваме и сервираме с останалия сос разбъркан с мазнината отделена при печенето им.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: