Селска гозба с кайма

12/05/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 969
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В сгорещеното олио запържваме до златисто нарязаните на ситно лук и чесън.

Слагаме настърганите домати, червения пипер, чубрицата и 20-ина минути задушаваме под капак на тих огън.

Добавяме каймата и киселото мляко, посоляваме на вкус и оставяме ястието на тих огън, докато стане готово.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар