Начин на приготвяне
Тиквата се сварява до омекване, отцежда се и се намачква на пюре, след което се оставя да изстине.
Омекналото масло се разбива до крем и се смесва със захарта. Добавят се едно по едно яйцата при непрекъснато бъркане.
Добавя се брашното, бакпулверът и содата и се разбърква. Добавя се джинджифилът и ванилията и се разбърква отново.
С лъжица се слага от тестото в тава, постлана с хартия за печене, като между кръгчетата тесто се оставя много място, защото се разтичат при печенето.
Пекат се 20 минути на 180 градуса. Вадят се и се охлаждат.
Приготвя се крем, като маслото се разбива с маскарпонето и се добавя пудрата захар.
Тиквените кръгчета се слепват с помощта на крема и се притискат.