Начин на приготвяне
Загрейте фурната на 160 градуса. Нарежете месото на резени с дебелина 1 см. Намажете ги с олиото и ги запържете за по 2 минути от всяка страна.
Пасирайте заедно джинджифила, лютата чушка, китайска смес подправки, оцета и соевия сос.
Отцедете ананаса от консервата, като запазите сока. Сипете към бульона сока, докато получите 300 мл течност. Добавете подправките и залейте свинското. Кипнете.
Смесете царевичното брашно с 1 с.л. студена вода и сипете при месото. Добавете зеленчуците и овкусете със сол и черен пипер.
Сложете капак и пъхнете във фурната за 30 минути. Добавете ананаса и гответе още 5 минути, поръсете с магданоз и сервирайте със сварен ориз.