Северняшки гювеч

EfrosiaEfrosia
Джедай
938
4k
10
14k
27/09/2010
"Много бързо ще приготвите този кулинарен шедьовър, но Ви предупреждаваме да се зареди с търпение и да изчакате да се опече добре! Сигурни сме, че аромата му ще Ви подложи на изпитание!"
Приготвяне25 мин.
Готвене120 мин.
Общо145 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 830
  • Преглеждания за месеца127
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парчета, а зеленчуците на по-едри резени. Изсипете продуктите, като започнете от лука, морковите, гъбите, картофите, доматите и месото, което трябва да е посредата, след което се нарежда втори ред от зеленчуците.

Залейте ястието с мазнина, виното, добавете сол, черен пипер и дафинов лист и похлупете с капака на гювеча.

Пече се около 2 часа.

Традиционен български гювеч с капак 5л-23%
Приготвяй си тази рецепта в:
Традиционен български гювеч с капак 5л
23.99 лв.
18.47 лв.
Виж ››

За приготвянето на вкусно, ароматно и здравословно ястие винаги може да разчитате на този традиционен гювеч с капак и стилни вградени дръжки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ох, мале
ох, мале
17.06.2011 00:23
Ох, мале, как обичам такива тежки гювечи. Мерси за рецептата.
0
0