Начин на приготвяне
Ако свинското бонфиле ви е цяло, го нарежете с остър нож на филийки, с дебелина около сантиметър. Всяко едно бонфиленце начукайте съвсем леко с тъпата страна на готварски чук.
Подготвяме маринатата за месото. В купа сипваме зехтина и соевия сос.
Добавяме подправките и разбъркваме добре. В тази смес слагаме свинските хапки за няколко часа в хладилник да се овкусят.
В купа разбийте яйцата, добавете заквасената сметана и брашното. Овкусете със сол и черен пипер на вкус.
Загрейте олиото в тиган. Не използвайте най-силната степен, тъй като бързо ще изгорят.
Извадете маринованите свински контрафилена от хладилника. Вземете едно парче и го потопете в панировката. Добре изтръскайте, за да не се набива яйчния вкус на ястието.
Сложете панираните меса в загрятото олио. Изпържете от двете им страни до златисто, като завремето за пържете не отделяте повече от 5 мин, защото може да загори.
Панирани свински бонфиленца са готови.