Пролетна супа с лапад

MarianaMariana
Джедай
7
720
11/04/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 754
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на ситно лука и моркова и ги запържете в загрятото масло. Добавете почистените от жили и нарязани на ситно листа отлапад.

Оставете ги да се задушат за 2-3 минути, след което залейте с 1.5 л гореща вода. Кипнете, подправете със сол и черен пипер.

Оставете зеленчуците да се готвят за 10 минути, след което добавете фидето и варете още 10-15 минути. Отстранете супата от котлона, оставете да се охлади и застройте с киселото мляко и яйцето.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар