ezine.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Скумрия с хрупкава коричка

Скумрия с хрупкава коричка

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k6541k
Скумрия с хрупкава коричка
06/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
40 мин.
Порции
8 бр.
"Хрупкава печена скумрия, за която винаги сме мечтали - ето че вече знаем как се прави"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подсушете много добре скумриите, важно е да бъдат напълно сухи. Загрейте грил тиган с малко олио и изчакайте да се нагорещи.

Оваляйте всяка скумрия в брашното и сложете в олиото. Посолете.

Печете скумриите докато станат наистина хрупкави - около 15 минути, като ги обърнете веднъж. Сервирайте с резени лимони и магданоз.

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: