Свински джолан на сач

milenamilenaНовак62
15/11/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене70 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 595
  • Преглеждания за месеца146
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме голям сач на котлона, добавяме малко олио и слагаме предварително сварените и обезкостени джолани.

Добавяме едро нарязания на филии лук, за да се запържи. Като поомекне, слагаме и гъбите, нарязани на едро.

Накрая доливаме бялото вино и оставяме 5 мин. докато поеме.

Сваляме сача и поръсваме със ситно нарязаният магданоз.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар