Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Телешко месо»Каши»Руска каша от телешко и елда

Руска каша от телешко и елда

Марина НордМарина Норд
Новак
1k48627
Руска каша от телешко и елда2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
240 мин.
Общо
260 мин.
Порции
4

Необходими продукти

  • елда - 2 ч.ч.
  • телешко месо - 400 г
  • вода - 2 ч.ч.
  • лук - 1 глава
  • сол - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешкото се нарязва на кубчета. Елдата се измива. Лукът се реже на ситно.

Всичко се смесва и се разпределя в гювечета. Посолява се и се залива с вряла вода.

Гювечетата се слагат в загрята на 160 градуса фурна и се пекат 4 часа.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: