Риба треска в мляко

Нина НордНина Норд
Джедай
55
10
326
12/06/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо521
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се нарязва на парчета и леко се запържва в малко масло. Лукът се нарязва на кубчета, морковът – на кръгчета. Запържват се в останалото масло.

Отгоре се слага рибата, посолява се и се поръсва с черен пипер. Залива се с прясното мляко, добавя се дафиновият лист и се задушава под капак 30 минути на слаб огън.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар