Начин на приготвяне
Картофите се обелват и без да се режат, се сваряват на среден огън 5 минути. Вадят се и се охлаждат.
Кората на лимона се настъргва, сокът се изцежда. Кората се смесва със зехтина и магданоза. Филето се слага в тава, намазана с мазнина, върху всяко филе се слага по една лъжица от сместа с лимоновата кора. Поръсва се с бял пипер и сол.
Картофите се настъргват на едро и върху всяко парче риба се слага от настърганите картофи. Отгоре се разпределя останалата смес с лимоновата кора. Пече се 20 минути на 220 градуса.
Броколите се разделят на съцветия и се пускат във вряща вода за 3 минути. Вадят се и се разпределят в четири чинии. Върху канапето от броколи се слага риба и се напръсква с лимонов сок. Сервира се веднага.