Сафрид на керемида по несебърски

Марина НордМарина НордНовак1219
03/06/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо954
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства, измива се и се поръсва със сол и черен пипер. Оставя се да престои 1 час. Слага се на керемида и се покрива с кръгчета домати и лимон.

Полива се с виното и се запича на умерена фурна. Сервира се поръсена с накълцан магданоз.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар