Студен сос с аншоа

Марина НордМарина НордНовак1219
25/03/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо670
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • яйца - 4 бр. (твърдо сварени)
  • зехтин - 2 с.л.
  • аншоа - 8 рибки
  • оцет - 2 с. л.
  • сол - 1 щипка
  • захар - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделят се жълтъците на яйцата и заедно с рибата се смачкват в хаванче.

Постепенно се добавят зехтинът, а след това солта, оцетът и захарта.

Сосът се сервира към желирана риба.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар