Зеленчуков омлет без яйца

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283
68
73
07/01/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 243
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Омлет

Начин на приготвяне

Нахутеното брашно и водата се разбиват в голяма купа до получаването на палачинково тесто. Добавят се тиквичките, морковите и доматите. Поръсват се със солта.

Намазва се тефлонов тиган с растително масло.

Сместа за нашия веган омлет се изсипва в тигана и се държи на огъня около 7 мин., докато стане златистокяфява, след което се обръща от другата страна.

Поднасяме готовия омлет със свежа салата. Приятен и лек зеленчуков омлет!

Яйцеразбивачка с кана
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Яйцеразбивачка с кана
13.72 лв.
Виж ››

Яйцеразбивачката с кана е мултифункционален уред, който прави готвенето на сладки и солени ястия с яйца още по-лесно и по-чисто. Голяма вместимост, удобна дръжка и плътен капак на каната. Може да се ползват и поотделно.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар