Супа от манатарки

30/11/2013
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак28314
"Ароматна гъбена супа, която няма да искате да делите с никого "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо45 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 524
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват и изплакват внимателно със студена вода. Режат се на едро.

Запържват се чесънът и магданозът в голям тиган, докато чесънът стане в златист цвят. Добавят се и гъбите и се пържат на силен огън за 3-4 мин.

Заливат се с виното, докато то се изпари. Намаля се огъня на средно силен и се прибавя водата. Поставя се филия препечен хляб във всяка купичка за сервиране и се сипва супата.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар