Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свинско печено»Крехко джоланче, печено в плик

Крехко джоланче, печено в плик

LiDimitrovaLiDimitrova
Новак
215
Крехко джоланче, печено в плик
Снимка: Анонимен
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
135 мин.
Порции
4
"Кой би отказал едно крехко джоланче - не и ние, а вероятно - и вие"

Необходими продукти

  • джолан - 1 цял
  • чесън - на прах
  • бял пипер
  • червен пипер
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусене свинския джолан с подправките и оставете за няколко часа да се усвоят в месото.

Включете фурната на умерена температура от 180 градуса.

Вземете плик и сложете джолана вътре. Надупчете на няколко места с игла или друг остър предмет.

Свинското се пече минимум 120 мин. Наблюдавайте го, защото в един момент ще трябва да го обърнете.

Поднесете крехкото джоланчем, печено в плик с подходяща гарнитура от картофи соте или друга по желание.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: