Начин на приготвяне
Почистваме и нарязваме лука на не много ситно. Измиваме си тиквичката и нея също нарязваме на едри кубчета, както и морковите на по-едри кръгчета.
В дъното на купата в мултикукъра слагаме 1 с.л. олио, нарязания лук от едната глава, нарязаните на едри парчета моркови.
Добавяме кубчетата тиквички и чушки, нарязаното месо от свинска плешка. Отгоре нарязваме другата глава лук и заливаме с 200 мл вода, остатъка от олиото и овкусяваме със солта, черния пипер и чубрица.
Включваме на програма Stew и нагласяме за 1.30 ч. След като свърши програмата, отваряме и сервираме.
При сервирането можем да поръсим с магданоз или още подправки за свинско по вашия вкус.