Пържено месо

17/01/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 382
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • месо - 1.5 кг телешко, овнешко или свинско от бут
  • сол
  • черен пипер
  • бахар
  • лук - 250 г
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото от свински бут на големи парчета, измийте го и го набодете с нож.

По желание може да счукате леко месото в хаван, като го овкусите със сол и черен пипер и го объркате с накълцания лук и магданоз.

Всичко се прехвърля в голям тиган със сгорещена мазнина и се изпържва до готовност. Пърженото месо се поднася топло с гарнитура от печени картофи.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар