Начин на приготвяне
Нарежете говеждо филе на тънки ивици с дебелина около 0.5 см. Прегънете ивицата в S-образна форма и ги нанижете на дървени шишове, като редувате месото с кръгчета корени от джинджифил.
Загрейте маслото в дълбок тиган. Добавете кимиона, семената от кориандър, резене и горчица, както и останалите подправки за говеждо и запържете за 3-4 минути при непрекъснато бъркане. Изсипете доматите и 1-2 с.л. сок от лайм и задушавайте около 12-15 минути до сгъстяване на соса.
Подредете шишчетата в дълбок съд, залейте ги със соса и задушавайте под похлупак около 40-45 минути, като периодично ги поливате със сос. Поднесете шишчетата по мадраски, докато са още горещи.
Коментари
Още един сайт я е харесал, и тяхната рецепта няма съвпадение!!