Шишчета по ориенталски

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k2k
Шишчета по ориенталски1 / 2
01/10/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
55 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • овнешко месо - 800 г тлъсто
  • лук - 16 ситни глави
  • люти чушки - 8 бр. малки
  • мазнина - разтопена тлъстина от месото
  • червен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделете излишната мазнина от месото и я разтопете. Начукайте овнешкото и го нарежете на кубчета, нанижете на шишове, като редувате месо, лук, чушка и така до изчерпване на продуктите.

Завършва се с месо. Потопете готовите шишчета в разтопената тлъстина от месото и поръсете със сол и червен пипер.

Печете на загрята скара, като периодично обръщате. Поднесете с пресен лук и домати или гарнитура по избор.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: