Ezine.bg»Рецепти»Основни Ястия»Шишчета»Радшничи (шишчета по югославски)

Радшничи (шишчета по югославски)

Радшничи (шишчета по югославски)1 / 2
12/03/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
130 мин.
Порции
4
"Щом са с месце, ще ги пробваме тези апетитни шишчета"

Необходими Продукти

  • телешко месо - 400 г
  • свинско месо - 400 г
  • лук - 250 г кромид
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
  • За гарнитурата
  • домати - 5 бр.
  • чушки - 5 бр.
  • ориз - 1 к.ч.
  • лук - 1 главичка, кромид
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета (3 x 3 см) и ги нанижете по 6 бройки на шишчета.

Бързо ги изпечете, посолете и наръсете с черен пипер.

Поднесете готовите радшничи с пълнени чушки и домати със задушен ориз с лук и подправки по желание.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: