Агнешка чорба със зеленчуци

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
397
1k
795
240
4
06/05/2020
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо59
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дреболиите а агнето се измиват добре. Чревцата се обръщат и изплакваме на течаща вода.

В тенджера с вода се сваряват, като се отпенват с лъжица.

Бульонът се прецежда и се запазва.

В нова тенджера се загрява олио и се задушваме нарязан лук и настърган морков.

Прибавя се и нарязан на кубчета картоф, след минута прибавяме нарязаните отцедени дреболии.

Добавя се червен пипер, разбъркваме и наливаме прецедения бульон към нашата агнешка чорба.

Овкусяваме на вкус с подправките.

Оставя се на умерен огън да поври за 15-20 минути.

Сипва се чаша топло прясно мляко в чорбата и след 3-4 минути сваляме от котлона.

Сервираме агнешка чорба с зеленчуци топла с нарязани зелении.

Страхотна е агнешката чорба с зеленчуци с пресен чесън!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар