Лесен яйчен крем за торта

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Копирайтър
259
37
62
2
13/01/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене5 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо321
  • Преглеждания за месеца320
  • Преглеждания за седмицата136
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Затоплете жълтъците с пудрата захар на водна баня и бъркайте непрекъснато.

Постепенно сместа ще стане хомогенна и ще започне да се сгъстява.

Когато жълтъците започнат се сгъстяват, изключете котлона и оставете да изстинат.

Разбийте маслото (то трябва да е размекнато на стайна температура) с миксер и лъжичка по лъжичка добавете от изстиналата жълтъчна смес и бъркайте с миксер до получаване яйчен крем.

Може да го ползвате като крем за торти, както и за директна консумация.

Вкусен и лесен яйчен крем за торта!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар