Моят гювеч по тракийски

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
755
3k
6k
448
4
Моят гювеч по тракийски
Снимка: Стоянка Русенова
02/01/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви60 мин.
Общо80 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото и го нарязваме на порции.

Обелваме картофите и тях нарязваме, както и останалите зеленчуци.

Вземаме гювеча и поставяме зеленчуците, като добавяме чубрицата, солта и червения пипер.

Предварително сме овкусили свинското месо с подправката и него поставяме.

Разбъркваме и заливаме с вода.

Поставяме във фурната и варим на слаб огън до готовност на месото.

Готовият гювеч по тракийски поръсваме с дребно нарязания магданоз.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: