Моят гювеч по тракийски

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
669
2k
5k
360
3
02/01/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо365
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото и го нарязваме на порции.

Обелваме картофите и тях нарязваме, както и останалите зеленчуци.

Вземаме гювеча и поставяме зеленчуците, като добавяме чубрицата, солта и червения пипер.

Предварително сме овкусили свинското месо с подправката и него поставяме.

Разбъркваме и заливаме с вода.

Поставяме във фурната и варим на слаб огън до готовност на месото.

Готовият гювеч по тракийски поръсваме с дребно нарязания магданоз.

Овална керамична тава за ценители
Made in Bulgaria
Овална керамична тава за ценители
27.50 лв.
24.99 лв.
Виж ››

Уникална овална тава, изработена от троянска керамика - задължителен кухненски аксесоар за всеки дом :)

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар