Моят гювеч по тракийски

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
696
2k
5k
401
4
02/01/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо376
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гювеч

Начин на приготвяне

Измиваме месото и го нарязваме на порции.

Обелваме картофите и тях нарязваме, както и останалите зеленчуци.

Вземаме гювеча и поставяме зеленчуците, като добавяме чубрицата, солта и червения пипер.

Предварително сме овкусили свинското месо с подправката и него поставяме.

Разбъркваме и заливаме с вода.

Поставяме във фурната и варим на слаб огън до готовност на месото.

Готовият гювеч по тракийски поръсваме с дребно нарязания магданоз.

Традиционен български гювеч с капак 5л-8%
Приготвяй си тази рецепта в:
Традиционен български гювеч с капак 5л
23.99 лв.
21.99 лв.
Виж ››

За приготвянето на вкусно, ароматно и здравословно ястие винаги може да разчитате на този традиционен гювеч с капак и стилни вградени дръжки.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар