Телешка супа с фиде

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
62
14
13/06/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене220 мин.
Общо235 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 211
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Телешка Супа

Начин на приготвяне

Нарежете телешкото на по-едри кубчета и го сложете в студена подсолена вода заедно с костите да кипне. Варете до омекване на месото, като отпенвате бульона от време на време.

Нарежете зеленчуците на кубчета (морковите на лентички) и ги прибавете към месото 2 часа след началото на варенето. Оставете всичко да ври още поне 1-2 часа.

Добавете още вода, в която предварително сте разтворили телешкия бульон.

Прецедете готовата супа, махнете костите и върнете месото и зеленчуците обратно в съда и на котлона. Добавете 1-2 шепи фиде и варете още 10 минути.

Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
Приготвяй си тази рецепта в:
Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
23.92 лв.
Виж ››

Допълнете колекцията си от кухненски съдове с тази плитка емайлирана тенджера. Удобна за готвене, поддържане и съхранение. Тя е плитка, но и достатъчно голяма, за да нахраните всички у дома с приготвената в нея гозба. Предлага се с красива декорация.

Рейтинг

5 3
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар