Телешка супа с фиде

13/06/2013
Арминия
отАрминияНовак
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене220 мин.
  • Общо235 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 445
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете телешкото на по-едри кубчета и го сложете в студена подсолена вода заедно с костите да кипне. Варете до омекване на месото, като отпенвате бульона от време на време.

Нарежете зеленчуците на кубчета (морковите на лентички) и ги прибавете към месото 2 часа след началото на варенето. Оставете всичко да ври още поне 1-2 часа.

Добавете още вода, в която предварително сте разтворили телешкия бульон.

Прецедете готовата супа, махнете костите и върнете месото и зеленчуците обратно в съда и на котлона. Добавете 1-2 шепи фиде и варете още 10 минути. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 3
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар