Начин на приготвяне
В тефлонов тиган запечете филето за около 4 мин. от всяка страна, след това го накъсайте на парченца, като го почистите от костите и кожичката.
Задушете нарязания лапад в маслото и след като изстине, го смесете със сметаната и настъргания кашкавал и подправете плънката със сол и черен пипер.
Разстелете тестото, изрежете от него 4 квадрата със страна около 15 см, поставете от плънката в центъра им, отгоре сложете парченцата рибно филе и сгънете четирите им върха към центъра, като леко застъпвате краищата.
Намажете пакетчетата с жълтъка, разбит с 3 с.л. вода, завържете ги с лентички от праз, предварително попарени, и ги изпечете за 20-ина мин. в загрята до 210-220 градуса фурна.