Начин на приготвяне
Започнете приготвянето на крокети от рибно филе, като пасирате нарязаната на парчета бяла риба с накиснатия в млякото и изстискан хляб.
Поръсете сместа със сол и черен пипер, разбъркайте и омесете кайма.
Варените гъби с яйца нарежете на дребно, смесете ги с изпържения надробен лук и наситнения магданоз, добавете сол и черен пипер и разбъркайте.
От каймата направете топчета, големи колкото яйца.
Поставете топчетата върху фолио, разточете ги на кръгчета и върху всяко сложете част от плънката.
Сгънете ги на две, притиснете плътно краищата им, за се съединят и ги оформете полумесеци.
Приготвените фигурки оваляйте в разбитите яйца, после в галетата, изпържете крокетите от риба в горещото олио в дълбок тиган, а след това леко ги запечете във фурна.
Поднесете крокетите от риба и картофи със зелена салата.