Пиле фрикасе с гъби и чушки

20/06/2019
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо218
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок тиган загрейте маслото и изпържете в него измитото, подсушено и нарязано на тънки ивички месо и почистените, измити и разрязани на четвъртинки гъби за 5-6 мин.

Разбъркайте брашното в бульона, сипете го в тигана заедно със ситно нарязаната чушка, прибавете сметаната и задушавайте 5-6 мин. при непрекъснато бъркане.

Овкусете фрикасето със сол и черен пипер, поръсете го с прясно изцедения лимонов сок и го сервирайте, украсено с клончетата магданоз. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар