Задушено агнешко върху кускус със зеленчуци

02/06/2019
Приготвяне35 мин.
Готвене75 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо126
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете обезкостеното и нарязано на парчета агнешко месо в тенджера, като прибавите ситно нарязаните лук и моркови, олиото, шафрана, кимиона, солта и черния пипер, залейте всичко с вода и задушавайте на бавен огън около час.

С бульона от месото сварете кускус, към който сте добавили кубчетата домати, граха, ситно нарязаните тиквички и чушка и сол на вкус.

В голяма чиния сипете кускуса със зеленчуците като канапе, наредете отгоре парчетата месо и сервирайте ястието топло.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар