Домашен яйчен крем за торта

12/05/2019
Анабел
отАнабелКопирайтър241225
"Тайната на вкусната домашна торта и в приготвянето на вкусен домашен яйчен крем за торта "
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо55 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 911
  • Преглеждания за месеца274
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се разбиват жълтъците със захарта на крем. При непрекъснато бъркане лъжица по лъжица се прибавя брашното, а след него - и ванилията.

След като се усвои брашното, на струйка се налива леко затопленото мляко.

Сместа се слага да се вари на слаб котлон, докато се сгъсти кремът.

Необходимо е през цялото време яйченият крем да се разбърква, за да не стане на бучици.

С охладения крем за торта се намазват блатовете ѝ. По желание може да се сложи и малко краве масло.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар