Домашен яйчен крем за торта

АнабелАнабелНовак40
12/05/2019
"Тайната на вкусната домашна торта и в приготвянето на вкусен домашен яйчен крем за торта "
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 071
  • Преглеждания за месеца979
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се разбиват жълтъците със захарта на крем. При непрекъснато бъркане лъжица по лъжица се прибавя брашното, а след него - и ванилията.

След като се усвои брашното, на струйка се налива леко затопленото мляко.

Сместа се слага да се вари на слаб котлон, докато се сгъсти кремът.

Необходимо е през цялото време яйченият крем да се разбърква, за да не стане на бучици.

С охладения крем за торта се намазват блатовете ѝ. По желание може да се сложи и малко краве масло.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар