Сач със свинско месо и зеленчуци

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
665
2k
5k
360
3
01/04/2019
"Причина номер 1 всеки лакомник да си мечтае да има сач си остава рецептата за Сач със свинско месо и зеленчуци"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо27 526
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • картофи - 700 г
  • чушки - 3 бр. печени
  • свинско месо - 700 г
  • лук - 2 глава
  • червен пипер - 1 с.л.
  • соев сос - 2 с.л.
  • чубрица - 3 - 4 щипки
  • черен пипер - щипка
  • универсална подправка - 1 с.л. зеленчукова пикантина
  • хималайска сол
  • олио - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото измиваме добре и нарязваме на хапки. Поставяме ги в съд, където сме прибавили соевия сос, и останалите подправки за свинско.

Разбъркваме добре и оставяме за около 30 минути настрана. Обелваме картофите, нарязваме ги на полумесеци.

Лука почистваме и него също нарязваме. Печените чушки режем на ленти.

На дъното на сача изсипваме олиото и поставяме картофите, като ги поръсваме със зеленчуковата пикантина и разбъркваме добре.

Върху тях слагаме лука и чушките, и накрая месото. Прибираме във фурната и печем до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар