Телешко филе с мексикански сос

18/03/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо176
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете в половината сгорещено масло дребно нарязаните лук и чесън, прибавете канелата, карамфила и наситнените обелен домат, сушени череши и бадеми и задушете още 5 мин.

Подправете с ригана, солта, черния пипер и ситно нарязаните чушлета и добавете бульона, в който сте разбъркали настъргания шоколад.

В останалото масло изпържете филето за 5-6 мин. от двете страни, нарежете го и поднесете резените месо, полети с шоколадовия сос и поръсени с изпърженото до златисто сусамово семе.

По желания поднесете с картофени крокети.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар