Начин на приготвяне
Телешкото филе се почиства от ципите, нарязва се на тънки дълги ивици и се задушава със ситно нарязания лук в част от маслото.
Настъргват се на ренде поотделно кашкавалът и сиренето.
Картофите се почистват, нарязват се и се изпържват в останалото масло.
Яйцата се изпържват бъркани.
Смесвате месото, лукът и яйцата, посоляват се и се разбъркват добре.
Всяка порция се приготвя, като в подходящо плато се оформят две купчинки - едната от сместа с месото и яйцата и другата от пържените картофи.
Купчинката от месо се поръсва с кашкавал, а тази от картофите - със сирене, и леко се запичат.
Между купчинките се подреждат цели домати, предварително изпържени в масло.
Ястието се украсява с магданоз.