Лесни свински ребърца

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k
Лесни свински ребърца2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4-5

Необходими продукти

  • свинско месо - ребра 1 кг.
  • соев сос - 2 с.л.
  • лук - 2 глави
  • червено вино - 1 ч.ч.
  • кетчуп - 2 с.л.
  • черен пипер
  • сол
  • чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ребърцата се овкусяват, нареждат се в тавичка, прибавя се едро нарязания лук и се заливат с разбърканите заедно соев сос, кетчуп и червеното вино.

Тавичката се завива с фолио и се пекат около 30-40 минути. След това се запичат малко без фолио.

Рейтинг

5
57
40
30
20
10
Дай твоята оценка: