Вкусна бохча с пилешко и топено сирене

01/02/2019
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваГуру132815922347
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо35 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо577
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

На питките изрязваме капачета, а след това ги издълбаваме.

Нарязваме пилешкото филе на кубчета и го запържваме в маслото.

Почистваме си гъбите и ги нарязваме, като и тях прибавяме.

След като се позапържат и гъбите, добавяме зеленчуковата пикантина, виното и оставете да изври.

Когато виното вече е извряло, добавяме топеното сирене и оставяме ястието на котлона да се посгъсти.

През това време си настъргваме кашкавала.

Готовите издълбани питки пълним с приготвената смес.

Отгоре поръсваме с настъргания кашкавал и поставяме във фурната да се запекат.

Пълнените хлебчета тип бохча поднасяме, докато са още топли. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар