Начин на приготвяне
В дълбок тиган (уок) слагаме олиото, след като се загрее прибавяме маслото. Нарязваме главата лук на малки кубчета и я добавяме към сгорещената мазнина. След като лука стане прозрачен прибавяме гъбите нарязани на филийки.
Нарязваме пилешките гърди на средни кубчета и ги прибавяме към лука и гъбите. Като пилешките филета побелеят добавяме солта, черния пипер и джинджифила леко да се объркат с продуктите. Прибавяме топеното сирене и бъркаме докато се разтопи и няма бучки, прибавяме прясното мляко и оставяме на тих огън за около 5 минути.
След като сместа леко се сгъсти, но не много защото като изстине ще се желира, нарязваме магданоза и го прибавяме към ястието.
Коментари