Ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Кавърма»Пилешко с гъби и топено сирене на тиган

Пилешко с гъби и топено сирене на тиган

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
9384k7k3k6
Пилешко с гъби и топено сирене на тиган
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 4
07/02/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3
"По неустоимия аромат ще се ориентираме къде е сервирано вкусното пилешко с гъбки и топено сирене"

Необходими Продукти

  • пилешко филе - 400 г гърди
  • гъби - 250 г
  • топено сирене - 100 г
  • масло - бучка
  • соев сос - 1 с.л.
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме пилешкото филе на хапки, поставяме го в съд. Към него добавяме соевия сос и черния пипер.

Разбъркваме добре и оставяме за около 30 минути настрани.

Поставяме си тигана на котлона и към него добавяме бучката масло и останалото олио. Прибавяме месото и разбъркваме.

Почистваме гъбите, нарязваме на не много ситно и тях добавяме. Оставяме така да се задушат, след което прибавяме и топеното сирене като бъркаме, за да се разтопи хубаво.

Оставяме така месото да поври още малко до желаната гъстота.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: