Свинско бон филе с гъби на фурна

01/02/2019
"Лесно е да приготвите сочно бон филе на фурна, трудното идва после, когато трябва да НЕ го изядете цялото, а да оставите и за другите да го опитат "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 957
  • Преглеждания за месеца415
  • Преглеждания за седмицата50
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме приготвеното свинско бонфиле на немного тънки филийки. В съд поставяме соев сос, лимонов сок, черен пипер, розмарин и 2 скилидки ситно нарязан чесън.

Към тази марината за пържоли прибавяме и месото, като оставяме за около 30 минути. Лука и гъбите нарязваме на шайби, а още три скилидки чесън на по-едро.

След като свинското се е мариновало, го поставяме в тиган. Запечатваме месото за около една, две минути от двете страни.

В тавичка подреждаме месото, върху тях поставяме чесъна, лука, гъбите поръсваме с малко олио и поставяме във фурната.

Когато месото е почти готово, вадим поръсваме с настъргания кашкавал и отново поставяме във фурната до запичането му.

Печено свинско - невероятна вкусотия!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар