Начин на приготвяне
Нарязваме приготвеното свинско бонфиле на немного тънки филийки. В съд поставяме соев сос, лимонов сок, черен пипер, розмарин и 2 скилидки ситно нарязан чесън.
Към тази марината за пържоли прибавяме и месото, като оставяме за около 30 минути. Лука и гъбите нарязваме на шайби, а още три скилидки чесън на по-едро.
След като свинското се е мариновало, го поставяме в тиган. Запечатваме месото за около една, две минути от двете страни.
В тавичка подреждаме месото, върху тях поставяме чесъна, лука, гъбите поръсваме с малко олио и поставяме във фурната.
Когато месото е почти готово, вадим поръсваме с настъргания кашкавал и отново поставяме във фурната до запичането му.
Печено свинско - невероятна вкусотия!
Коментари