ezine.bg»Рецепти»Риба»Рибни Кюфтета»Рибни кюфтенца по японски

Рибни кюфтенца по японски

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
6971k467
Рибни кюфтенца по японски
15/05/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето от риба се почиства от костите и се смила с машинка.

Смесва се с брашното, яйцата, зехтина, соевия сос, виното, захарта, малко сол и черен пипер. Сместа се омесва добре.

В силно сгорещена мазнина се пържат оформените рибни кюфтенца. Поднесете със зелена салата или салата по избор.

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: