Телешко със спанак и лук

Телешко със спанак и лук1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
1

Необходими продукти

  • телешко месо - 160 г бонфиле
  • лук - 1 глава
  • моркови - 50 г
  • чесън - 30 г
  • олио - 50 мл
  • спанак - 120 г
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешкото месо се задушава с олио и сол.

Морковите, лука и чесънът се нарязват на ситно и се добавят към него.

Оставят се да къкрят на бавен огън, докато продуктите омекнат.

След това се слага спанакът и ястието се оставя на котлона за още 10 минути.

По желание готовото телешко задушено се сервира с картофено пюре.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: