Дроб сарма с киноа

РАГРАГ
Иноватор
328
13
11
2
12/12/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции9
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо450
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се сварява предварително. Нарежете лука на ситно и запържете заедно с морковите и чушките. Оставете да се задуши.

Прехвърлете дроба в голяма тава, нарязан. Измийте киноата и добавете.

Долейте с бульон от сварения дроб. Овкусете с подправки и запечете, докато киноата се сготви.

Зрънцата трябва да се изпукат.

През това време пригответе заливката за дроб сарма, като разбиете яйцата с мляко и брашно. Залейте и запечете.

Опитайте Дроб сарма с киноа - един нов прочит на класическо ястие.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар