Яйчен крем за бисквитена торта

10/12/2018
"За хубавата бисквитена торта най-важен е яйчният крем, ето ви изпитана рецепта за него "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 786
  • Преглеждания за месеца442
  • Преглеждания за седмицата78
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставяме прясното мляко да се вари. В съд смесваме брашното с разбитите яйца, захарта и ванилията.

Към тях добавяме малко от млякото за да получим кашичка.

Получава се смес, която добавяме към прясно мляко, което току-що е завряло. Бъркаме непрекъснато за да не се получат бучки, а трябва да получим гладък крем.

Най-накрая прибавяме и маслото и премахваме от котлона. Нашият яйчен крем е готов за приготвяне на бисквитена торта. Може да се разлее в чашки и да се поднесе като десерт.

Опитайте този Яйчен крем за бисквитена торта - става много бързо!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар